divendres, 25 de novembre del 2011

És temps..

És temps de canvis, de novetats, de regresions, de prohibicions, d'indignació, d'actuació, d'il·lusions perdudes i d'il·lusions guanyades, de por, de mentides, de fraus, d'inseguretat, d'indesició, de retallades, d'educació en valors, de falta d'educació, d'esperit crític, d'absència d'esperit, de motivació, d'absència i de sobre informació, de comunicació, de silenci, de falsedats, de somriures buits, de generositat, de tancament, de consum, consum responsable i consumisme, ignorància, ambició, aprenetatge, creixement, decreixement, revolucions, mobilitzacions, represions, llibertats coartades, coerció, control, descontrol, indesició, avidesa de saber, contingut, prepotència..

Ai.. amb tot aquest panorama, si no esculls bé el camí que vols, si no saps el que passa i si no t'impliques amb el que t'envolta.. vas perdut!

És fàcil perdre el rumb i deixar-se endur per la riuada d'ignorància, però no per això és justificable.

És temps de posicionar-se i és temps d'actuar, d'implicar-se.
Ho era abans i ho és ara.

I via fora! que tot està per fer i tot és possible

2 comentaris:

  1. Ei, molt bo Minerva. Es tiempo de tantas cosas... muchas contradictorias, pero como bien dices, de no flaquear y de mirar hacia adelante, de implicarse y de formar parte.

    Una abraçada!!

    ResponElimina